Nieuwe DG Mobiliteit bij ministerie IenW • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe DG Mobiliteit bij ministerie IenW

Kees van der Burg wordt directeur-generaal Mobiliteit bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ministerraad heeft ingestemd met het voorstel van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 september 2019. Van der Burg volgt Mark Frequin op, die aan de slag gaat als buitengewoon adviseur.

Kees van der Burg is sinds 2014 directeur-generaal Langdurige Zorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarvoor was hij bij hetzelfde ministerie onder andere directeur Langdurige Zorg, directeur Maatschappelijke Ondersteuning en plaatsvervangend directeur Financieel Economische Zaken. Hij startte zijn ambtelijke loopbaan in 1991 bij het ministerie van Financiën, waar hij tot 2002 diverse functies bekleedde.

Kees van der Burg studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Mark Frequin

Mark Frequin blijft tot 1 september a.s. zijn rol als DG Mobiliteit uitoefenen. In de rol van buitengewoon adviseur gaat Frequin diverse werkzaamheden verrichten. Hij gaat bijvoorbeeld werken aan ‘Leiderschap bij de Algemene Bestuursdienst”. Hiermee blijft hij lid van de Topmanagementgroep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer