Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe HD dash-cams van Mio, ook met wifi

Mio introduceert een nieuwe serie dash cams die niet alleen alles voor de bestuurder vastleggen, maar dat ook nog in HD-kwaliteit doen. Tevens introduceert Mio een dash-cam met wifi functionaliteit.

638_658touch_combo

De nieuwe lichtgewicht MiVue 638 en 658 Touch-modellen geven altijd bewijs van wat er daadwerkelijk op de weg gebeurd. Deze dash cams starten met filmen zodra je de auto start. De MiVue 638 Touch is voorzien van een Full HD-camera met 1080 pixels en de MiVue 658 Touch is uitgerust met een HD-camera met maar liefs 1296 pixels. Beide camera’s zijn voorzien van GPS-informatie, touch screen en bieden de mogelijkheid een tweede SD-kaart te plaatsen. Zo is er altijd een back-up van de opnames, mocht één van de twee SD-kaarten afgestaan moeten worden aan de politie na een ongeval. Deze back-up kan uiteraard ook gedeeld worden met de verzekeraar. Daarnaast kan via de MiVue Manager-desktopapplicatie eenvoudig filmpjes gedeeld worden via bijvoorbeeld Facebook of YouTube.

638_658touch_lensviewDe nieuwe modellen zijn wederom voorzien van glazen lenzen. De MiVue 658 Touch bevat een hoge kwaliteit camera met een optische sensor, zodat er zelfs in het donker hoge kwaliteit beelden gemaakt kunnen worden. Ook bevatten de nieuwe modellen een 150 graden groothoeklens, zodat er zoveel mogelijk van de verkeerssituatie in beeld komt. Beide nieuwe MiVue modellen zijn per direct verkrijgbaar. De MiVue 638 Touch is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €149,99 en de MiVue 658 Touch is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €169,99.

MiVue 658 wifi

De MiVue 658 wifi beschikt over een wifi-functionaliteit. Met de nieuwe MiVue 658 wifi kan bewijs meteen doorgestuurd worden naar een smartphone, via de geïntegreerde wifi-functie. Zo kunnen de beelden eenvoudig gedeeld worden via social media of bijvoorbeeld met de verzekeringsmaatschappij. De MiVue 658 wifi is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van €199,99.

Naast de bovenstaande uitgebreidere modellen, introduceert Mio ook nog twee instapmodellen. De MiVue 600 en de MiVue 608 zijn beschikbaar voor een adviesprijs van respectievelijk €99,99 en €109,99. Deze modellen zijn een minder uitgebreide versie van de MiVue 638, MiVue 658 en MiVue 658 wifi.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer