Nieuwe managing director voor Axell Logistics NL • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe managing director voor Axell Logistics NL

Axell Logistics (NL) versterkt het managementteam met de benoeming van Lennard van de Winkel als de nieuwe Managing Director. Door zijn ruime ervaring in het leiden van logistieke operaties zal Van de Winkel actief bijdragen aan de ambitie van het bedrijf om verder te professionaliseren. Daarnaast gaat hij zich bezighouden met de strategische richting en verdere groei van de onderneming. Zijn benoeming benadrukt tevens het organisatiedoel om uitstekende klantproposities te blijven bieden met het uitgebreide dienstenportfolio.

Lennard van de Winkel is als zelfstandig Logistiek Consultant al enige tijd aan Axell Logistics (NL) verbonden en daardoor bekend met de organisatie, medewerkers en klanten. Zijn uitgebreide achtergrond in Warehousing, Transport, Logistieke Engineering en IT maken hem de geschikte kandidaat voor het leiden van het Nederlandse Management Team.

Lennard van de Winkel

Lennard van de Winkel: “Ik kijk ernaar uit om te blijven samenwerken met het management en de logistieke teams. We zullen ons blijven concentreren op effectieve samenwerking met onze klanten en het bieden van ‘best in class’ diensten die zij nodig hebben.”

Axell Logistics is onderdeel van de Axell Group. Met een unieke combinatie van logistieke dienstverlening en het grootste netwerk van enthousiaste medewerkers uit Oost-Europa heeft de Group een sterke basis in Nederland en Polen. Zo koppelen we de beste mensen aan opdrachtgevers in de logistiek, techniek en productie. Als volwaardig partner denken we ook inhoudelijk mee. In de rol van logistiek specialist en HR-adviseur dragen we concrete oplossingen aan om ambities en groei van onze opdrachtgevers te realiseren.

Axell Employment, Axell Logistics en Axell Financial Services vormen de drieledige kern van de Axell Group, met activiteiten in Nederland en Polen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer