Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe president-directeur voor DAF Trucks

Met ingang van 1 augustus a.s. heeft DAF Trucks een nieuwe president-directeur: Harald Seidel. Hij volgt Harry Wolters op, die promotie maakt tot General Manager Global Powertrain & Electrification binnen Paccar. Seidel, nu nog CFO bij DAF Trucks,  wordt net als Wolters ook Paccar vice-president.

fHarry Wolters trad 26 jaar geleden bij Paccar in dienst. Tijdens zijn carrière bij DAF heeft hij diverse functies met toenemende verantwoordelijkheid bekleed, waaronder die van Plant Manager Truckassemblage, Directeur Human Resources, Directeur Operations en European Sales Director. In 2018 werd Harry benoemd tot Paccar Vice-President en President-Directeur van DAF.

Harry Wolters

Harry Wolters behaalde zijn Master-titel Bedrijfskunde aan de Universiteit van Eindhoven en rondde in 2017 het Executive MBA Program aan Stanford University af. Hij zal met zijn gezin verhuizen naar Bellevue (US) en gaan rapporteren aan John Rich, Chief Technology Officer en Paccar Vice-President.

Harald Seidel trad in 2001 bij DAF in dienst en bekleedde verschillende functies met toenemende verantwoordelijkheid binnen de afdeling Finance & Control, waaronder die van Controller van Paccar Parts Europe, Controller Marketing & Sales en Group Controller. In 2017 werd hij gepromoveerd tot Directeur Finance en lid van de DAF Board of Management.

Harald Seidel

Harald Seidel behaalde een Master Econometrie aan de Universiteit van Tilburg en post-doctorale titels ‘Gecertificeerd Management Accountant’ (CMA) en ‘Financieel Manager’ (CFM) aan de Universiteit van Amsterdam. In zijn nieuwe rol zal hij rapporteren aan Harrie Schippers, Paccar President en Chief Financial Officer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer