Night Star Express Hellmann start 24-uurs koeriersdienst • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Night Star Express Hellmann start 24-uurs koeriersdienst

Night Star Express Hellmann is deze maand in ’s-Heerenberg een 24-uurs koeriersdienst gestart. Dit nieuwe bedrijf, Hellmann Express Services (HExS). zal koeriers- en expressdiensten aanbieden in de Benelux.

Daarmee wordt er dus een fikse uitbreiding gedaan van de nachtdistributie die Hellmann tot nu toe vanuit ’s-Heerenberg opereerde. Met de oprichting van HExS komt Hellmann met een antwoord op de voortdurend groeiende vraag naar een 24-uurs koeriersdienst die dezelfde dag nog levert. Vooral in de automobielindustrie, een strategisch belangrijk kernklantensegment, wordt de vlotte en snelle levering van reserveonderdelen binnen één dag steeds meer gevraagd.

Daarnaast wordt het HExS-serviceportfolio dit jaar uitgebreid met direct load services om enerzijds complete oplossingen voor supply chains te creëren en zo de efficiëntie te verhogen en anderzijds kosten te besparen. Het doel is om het bedrijf als one-stop service provider in de Benelux te positioneren en nieuwe markten te ontsluiten.

De basis van het Night Star Express-netwerk werd al begin jaren negentig gelegd. Als dochteronderneming van Hellmann Worldwide Logistics SE & Co. KG is Night Star Express Hellmann BV naar eigen zeggen vandaag de dag een van de belangrijkste spelers op het gebied van expresdiensten in de Benelux-landen, met meer dan 2 miljoen zendingen per jaar.

“We hebben een zeer goed netwerk in de Benelux-landen, maar ook daarbuiten in Europa, dat in de loop van decennia is gegroeid. Op basis van deze bestaande infrastructuur stelt het nieuwe bedrijf HExS ons in staat om zowel ’s nachts als overdag met een zeer korte reactietijd zendingen op te halen en binnen één dag af te leveren, zowel in binnen- als buitenland”, legt Patrick Löwenthal, Managing Director, Night Star Express Hellmann, uit.

“Tegen de achtergrond van het feit dat we onze expressactiviteiten in de komende jaren aanzienlijk willen uitbreiden in heel Europa, zetten we met de oprichting van de nieuwe Hellmann Express Service een nieuwe mijlpaal in onze algemene strategie”, benadrukt Wilfried Hesselmann, Chief Operating Officer (COO) Courier, Express, Parcel, Hellmann Worldwide Logistics.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer