Ga naar hoofdinhoud

Nijhof-Wassink en DVM Trans bundelen krachten rond veevoedertransport

D.V.M. Trans uit Esen-Diksmuide (België) en de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink starten vanaf 2 december a.s. een intensieve samenwerking voor het transport van veevoeders.

“Onze activiteiten in België maken een positieve ontwikkeling door. Het is daarbij van groot belang dat we een onberispelijke service aan onze klanten blijven bieden. Om vlotte communicatie met onze klanten en hun afnemers mogelijk te maken werken we straks vooral met Belgische chauffeurs en management. De lokale binding met de regio Vlaanderen is hierin voor onze klanten en onze medewerkers erg belangrijk. De samenwerking met D.V.M. Trans past bij onze ambities. D.V.M. Trans is een bekende speler in de landbouwsector in Vlaanderen. Service staat ook bij hen helemaal boven aan. Een bewijs hiervan is dat ze in 2019 de winnaar waren van de Transport Gazellen prijs”, aldus Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink.

Schoemaker: “Samen willen wij de veevoederfabrikanten in België nog beter ondersteunen. Door deze strategische samenwerking breiden wij het aantal standplaatsen, beschikbare vloot en het contact met de lokale markt nog verder uit. Deze samenwerking past bij onze strategie die wij in heel Europa toepassen, het samenwerken met andere transport partners zit in ons DNA. Met het aanbieden van transport en planning geven we de klant niet alleen extra flexibiliteit en service, maar ook de zekerheid van transport en efficiency in kosten.”

Dieter Vanoverberghe, zaakvoerder van D.V.M. Trans bvba: “Nijhof-Wassink investeert net zoals wij in de samenwerking met de klant en haar partners. Voor ons is dit een belangrijk item, waardoor we de handen inéén slaan. Hun visie en hun bedrijfscultuur stroken met die van ons, waardoor we kunnen spreken van een samenwerking op lange termijn. Hierdoor kunnen we nog dichter bij de klanten en hun afnemers komen, zodat we samen een onberispelijke service kunnen garanderen. Samen kunnen wij er alleen maar sterker uit komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer