Nijhof-Wassink Group neemt Wemmers Tanktransport over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nijhof-Wassink Group neemt Wemmers Tanktransport over

Nijhof-Wassink Group neemt per 1 januari 2022 alle activiteiten, vestigingen en medewerkers van Wemmers Tanktransport over.

“Nijhof-Wassink en Wemmers zijn allebei specialist in bulktransport, waarbij Wemmers is gespecialiseerd in Liquid Food en Nijhof-Wassink op het gebied van Feed Logistics en Chemical Logistics. Onze beide bedrijven zijn actief in een zeer concurrerende markt waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal staan. Nijhof-Wassink is groeiende op haar marktgebied en de mogelijkheid om Food toe te voegen aan het bestaande portfolio zorgt voor diversificatie in het aanbod van gespecialiseerd transport. Het heeft een positief effect op de continuïteit van ons bedrijf. De stappen die we de laatste jaren hebben gezet in data analyse, efficiency en gerichte sturing is een enorme slag gebleken. Dezelfde slag willen we maken in het mooie bedrijf Wemmers dat Europees actief is in vele landen”, aldus Erik Schiphorst, CEO Nijhof-Wassink Group.

v.l.n.r.: Erik Schiphorst (CEO Nijhof-Wassink Group), Jogé Nijhof (commissaris Nijhof-Wassink Group, Freddy Nijhof (president-commissaris Nijhof-Wassink Group) en Paul van den Nieuwenhuizen (directeur-eigenaar Wemmers Tanktransport)

Door de samenvoeging van de kennis en netwerken van de bedrijven breidt het aantal vakspecialisten flink uit. Nijhof-Wassink Group is na de overname met 1.750 collega’s actief in 8 thuislanden in de logistieke en truckbranche. Met bijna 800 eigen combinaties is zij specialist in het vervoeren en opslag van (Dry & Liquid) bulkgoederen voor de chemische- en veevoederindustrie en in de voedingssector.

“Bij Wemmers hebben we naar de huidige marktomstandigheden en de verschillende scenario’s gekeken om ook in de toekomst een gezonde transportgroep te blijven. Een overname behoorde tot één van de mogelijkheden waarbij toekomstperspectief en aandacht voor de medewerkers van doorslaggevend belang waren. In de gesprekken met Nijhof-Wassink ontstond een bijzondere klik en een goed gevoel. Nijhof-Wassink is een hecht familiebedrijf met een sterke focus op haar mensen. Met het verenigen van onze merknamen Wemmers en Troll binnen de Nijhof-Wassink Group, worden twee bedrijven met eenzelfde DNA en dezelfde focus bij elkaar gebracht en kunnen beide bedrijven van elkaars sterke punten profiteren”, zegt Paul van den Nieuwenhuizen, directeur-eigenaar van Wemmers Tanktransport

“De komende tijd zullen we gebruiken om ervoor te zorgen dat iedereen zich snel binnen de Nijhof-Wassink familie thuis voelt. In de integratieperiode zullen we sterke focus houden op de klanten van Wemmers, zodat een goede basis voor de toekomst gelegd kan worden. Paul van den Nieuwenhuizen zal dan ook leiding blijven geven aan de Wemmers organisatie en mede de integratie met Nijhof-Wassink begeleiden en ondersteunen”, geeft Schiphorst aan.

4 reacties op “Nijhof-Wassink Group neemt Wemmers Tanktransport over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer