Advance Groep overgenomen door Coöperatie Transportopleider • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Advance Groep overgenomen door Coöperatie Transportopleider

Met ingang van deze week maakt Advance Groep officieel onderdeel uit van de Coöperatie Transportopleider. Transportopleider is een landelijke keten van regionale opleiders, die gebruik maken een uniek ICT- platform én uniforme en hoge kwaliteitsstandaarden bij de uitvoering van trainingen en opleidingen hanteren.

Vanuit het hoofdkantoor in Haaren gaat Transportopleider zowel de huidige klanten van Advance Groep als haar – bestaande en nieuwe – landelijk opererende klanten centraal bedienen. Alle rijbewijzen, vakopleidingen en Code95 activiteiten worden via de aangesloten regionale opleiders dicht bij de klant uitgevoerd, dit zowel via open inschrijvingen als incompany (maatwerk) trajecten. Klanten worden in staat gesteld om een eigen digitale Bedrijfsacademie (of Bedrijfsschool) te realiseren, geheel in eigen ‘look and feel’ en koppelingen met eigen datasystemen.

Door de krachtenbundeling ontstaat tevens een expertise- centrum voor kwalificerend personeel in de sector Transport en Logistiek en zullen vernieuwende beroepsgerichte opleidingen en leerlijnen (o.a. NLQF), vakopleidingen, trainingen en assessments worden ontwikkeld voor zowel landelijk opererende organisaties als voor klanten uit de regio’s, die als vanouds rechtstreeks door de regionale opleiders worden bediend.

Vanuit het label Advance Groep worden – als voorheen – hoogwaardige middenkader- en managementopleidingen, coaching- en adviestrajecten en assessments aangeboden. Daarnaast blijven zij voor bedrijven complete full-service bedrijfsacademies opzetten en/of beheren. Zodoende wordt klanten een breed en compleet fullservice dienstenpakket aangereikt en ontstaan er korte en efficiënte lijnen met en tussen de diverse uitvoerende dienstverleners.

Roberto Palland zal als commercieel directeur (mede) verantwoordelijk zijn voor de conceptuele doorontwikkeling en uitbouw van Advance Groep en Transportopleider. Met een team van opleidingskundigen, consultants, trainers en docenten gaat de Coöperatie invulling geven aan ‘een leven lang ontwikkelen’ in de sector Transport en Logistiek.

vlnr: Marco Don (Transportopleider), Hans Rutten (Transportopleider) en Roberto Palland (Advance Groep) bij het hoofdkantoor in Haaren.

De coöperatie Transportopleider bestaat nu uit:

 • Advance Groep (Haaren)
 • Agere opleidingen (Almelo)
 • DON Opleidingen (Naaldwijk)
 • Leeuw opleidingen (Eindhoven)
 • Verkeersschool Knol (Leeuwarden)
 • Koops Opleidingen (Assen)
 • Verkeersschool Trilling (Amsterdam)
 • Van Vugt Verkeersopleidingen (Wognum)
 • Verkeersschool Verboon (Oosterhout)
 • Vervoerscollege Venlo (Venlo)
 • Verkeersschool Bruinsma (Utrecht)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer