Bakker Bedrijfswagens neemt Sent Waninge Bedrijfswagens over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Bakker Bedrijfswagens neemt Sent Waninge Bedrijfswagens over

Bakker Bedrijfswagens – onderdeel van de Bakker Groep – verstevigt haar positie met de overname van de bedrijfswagenactiviteiten van de Sent Waninge Groep per 1 september 2021, waarmee de intentieverklaring van 26 maart 2021 definitief geworden is. Met de overname van Sent Waninge Bedrijfswagens breidt Bakker Bedrijfswagens haar activiteiten uit in Noord- en Oost Nederland.

Beide dealerbedrijven richten zich in hoofdzaak op het op maat leveren en onderhouden van vrachtwagens van de merken DAF en GINAF en bestelwagens van de merken Fiat en Iveco.

De zes vestigingen van Sent Waninge (Assen, Emmen, Hengelo, Hoogeveen, Stadskanaal en Zwolle) worden toegevoegd aan de 12 vestigingen van Bakker Bedrijfswagens (Amersfoort, Apeldoorn, Apeldoorn, Apeldoorn TRP, Barneveld, Doetinchem, Duiven, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk) Naast de bedrijfswagenvestigingen worden ook het schadeherstelbedrijf en Sent Waninge Techniek – beide gevestigd in Hoogeveen- overgenomen. Door deze overname wordt een bedrijf gevormd met circa 180 miljoen euro omzet en circa 425 medewerkers.

Tom van de Mosselaar, algemeen directeur van Bakker Bedrijfswagens: “Het familiebedrijf Sent Waninge heeft een vergelijkbare historie als de Bakker Groep en een grote reputatie als truck dealerbedrijf. Wij zijn enorm trots dat wij Sent Waninge met haar hooggekwalificeerde medewerkers en specialistische kennis kunnen samenvoegen met ons bedrijf. Hierdoor ontstaat een bedrijfswagen dealerbedrijf, dat nog beter in staat is om de mobiliteitsvraagstukken van haar klanten op te lossen. Bovendien biedt de samenvoeging onze medewerkers unieke mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te groeien.”

De Bakker Groep heeft naast de bedrijfswagendivisie een logistieke divisie met warehouse- en transportactiviteiten van food en aanverwante producten. Hiermee vervult zij de logistieke schakel tussen voedingsfabrikanten en retailers. Bakker Logistiek is gevestigd in Nederland met vestigingen in Zeewolde, Deventer, Gieten, Heerenveen en Tilburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer