C.H. Robinson neemt Italiaans Dema Service over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

C.H. Robinson neemt Italiaans Dema Service over

De Amerikaanse logistiek dienstverlener C.H. Robinson, met het Europese hoofdkantoor in Nederland, breidt haar aanwezigheid in Europa uit met de overname van Dema Service S.p.A, een vooraanstaande Italiaanse logistiek dienstverlener.

De overname van Dema betekent al de tweede overname in Europa voor C.H. Robinson dit jaar. Onlangs werd ook Space Cargo overgenomen, dat C.H. Robinson een sterkere presence geeft in Spanje en Colombia.

“De overname van Dema Service is een mijlpaal voor C.H. Robinson en zal onze bestaande aanwezigheid in Italië, een van de grootste markten voor wegtransport in Europa, versterken”, aldus Jeroen Eijsink, President Europe bij C.H. Robinson. “We willen graag samenwerken met de klanten van Dema Service om ons volledige pakket aan logistieke diensten aan te bieden om hun supply chain te verbeteren.”

Dema Service is een logistieke onderneming in partuculier eigendom die wegtransportdiensten in heel Europa aanbiedt. Het hoofdkantoor van Dema zit in Pescara. Dema heeft ongeveer 100 werknemers en drie kantoren in Italië, Polen en Tsjechië.

“We zijn blij om onderdeel te worden van C.H. Robinson, een van ’s werelds grootste 3PL logistiek dienstverleners. We dragen daarmee bij aan de sterke aanwezigheid van het bedrijf in Europa”, aldus Mauro de Lellis, medeoprichter van Dema Service. “Onze uitgebreide kennis van de lokale markt in combinatie met het wereldwijde netwerk van C.H. Robinson stelt ons in staat klanten van dienstverlening van wereldklasse te voorzien.”

C.H. Robinson zal Dema Service integreren in zijn Europese Surface Transportation-divisie en zijn technologieplatform Navisphere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer