Cornelissen Groep neemt deel transport GXO Nederland over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Cornelissen Groep neemt deel transport GXO Nederland over

De Cornelissen Groep uit Nijmegen neemt met ingang van 5 december a.s. een deel van de transportactiviteiten en de daarbij betrokken medewerkers van GXO in Nederland over. De overname van activiteiten betreft zo 35 eenheden en 50 medewerkers en is een verdere versterking van de bestaande activiteiten van de Cornelissen groep. 

Beide logistieke bedrijven staan bekend om hun vakmanschap, uitstekende kwaliteit van dienstverlening en een moderne kijk op logistieke operaties. Door verdere focus en specialisatie in de door hun gekozen marktsegmenten aan te brengen zijn beide bedrijven klaar voor de toekomst.

“We zien de overname van deze transportactiviteiten als een verdere versterking van onze dienstverlening. Retail en winkeldistributie worden steeds meer een echt specialisme in de markt en met deze schaalvergroting bieden we onze klanten een nog breder dienstenportfolio aan. Ook is schaalgrootte noodzakelijk om mee te kunnen in de marktontwikkelingen, energietransitie en digitaliseringsslagen in onze sector”, aldus Mark van der Drift, CEO van de Cornelissen groep.

De Cornelissen Groep is een familiebedrijf dat al jaren gelooft in de kracht van vooruitstrevende logistiek in vitale sectoren. Na de overname groeit het bedrijf toe naar een jaaromzet van 200 miljoen euro en ruim 1.200 werknemers. Met een sterk transportnetwerk, warehousing, value added logistics en home delivery biedt de Cornelissen Groep een innovatief platform van logistieke oplossingen aan voor onder andere retail, foodservice, FMCG en pharma bedrijven.

Mark van der Drift, CEO Cornelissen Groep is op 8 december a.s. te gast in TTM.nl Talk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer