Ecotrans neemt veevoedertransport Van Dijk over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ecotrans neemt veevoedertransport Van Dijk over

Transportbedrijf Ecotrans neemt de activiteiten in het veevoedertransport van Transportbedrijf van Dijk uit Ruinerwold over. Het familiebedrijf stopt ermee na twee generaties actief te zijn geweest in transport van bulk veevoeders en het stuk/zakgoed. Dat meldt Ecotrans op Facebook.

De overname gaat in per 1 april a.s. Veertien chauffeurs, acht bulk- en vier zakgoedcombinaties met meeneemheftrucks gaan over van Van Dijk naar Ecotrans.

De bedrijven werkten al vijf jaar samen. De directie van Ecotrans is van mening dat deze overname een mooie volgende stap is in de verdere groei en ontwikkeling van Ecotrans, alsmede in het versterken van haar positie binnen de mengvoeder transportbranche.

Ecotrans staat bekend als transportspecialist en betrouwbare partner in de mengvoederbranche, sterk in het transport van bulk en zakgoedproducten zoals veevoeders, kunstmest, pre-mixen en andere agrarische producten. Alle stukgoedcombinaties hebben ADR en zijn uitgerust met meeneemheftrucks. Ecotrans mag 95 procent van de mengvoederbedrijven in Nederland tot haar klant rekenen en heeft een vestiging in Vorden, Apeldoorn en Wesel (Dld).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer