Farm Trans vervoert voortaan de aardappelen van Bart • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Farm Trans vervoert voortaan de aardappelen van Bart

Aardappelhandelaar en fritesproducent Bart’s Potato Company (BPC), draagt per direct alle wegtransport gerelateerde activiteiten over aan Farm Trans. Met het uitbesteden van het transport legt BPC de volledige focus op groei in de aardappelverwerking.

Het is geen toeval dat de twee familiebedrijven de krachten bundelen. Beide bedrijven beschikken over agrarische roots, jarenlange ervaring binnen de sector en streven naar innovatie zonder de authenticiteit te schaden.

Foto: Bart’s Logistics

BPC verzorgde in het verleden haar eigen vervoer via dochteronderneming Bart’s Logistics. Met de uitbreiding van de diensten, waaronder aardappelverwerking, heeft het management ervoor gekozen om het transport over te dragen aan een full service transportbedrijf.

Farm Trans biedt als transportspecialist het volledige pakket aan bulk en geconditioneerde logistieke diensten aan, waardoor BPC volledig wordt ontzorgd  voor zowel inkomend als uitgaand transport.

Met een uitgebreid aanbod aan diensten in Europa is Farm Trans al sterk vertegenwoordigd in de BeNeLux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Oost Europa. Door de toevoeging van deze activiteiten, werknemers en materieel wordt de dekkingsgraad opnieuw vergroot. Met de overname vergroot Farm Trans het vervoerd volume met ruim 300.000 ton op jaarbasis.

Met de oprichting van een onderneming in België versterkt Farm Trans haar positie als full service transportbedrijf. Een mijlpaal waarvan niet alleen de huidige partners profiteren maar zeker ook de rest van de markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer