Ga naar hoofdinhoud

Hoving Transport neemt WO-Trans over

Hoving Transport uit Haren heeft per 1 juli de bedrijfsactiviteiten van WO-Trans uit Sprundel overgenomen. Het personeel van WO-Trans gaat volledig mee over en de standplaats Sprundel blijft intact, melden beide bedrijven in een verklaring.

Een klein jaar geleden hebben eigenaren Willy en Diny Olsthoorn van WO-Trans en Henk Blaauw van Hoving al verkennende gesprekken gestart. Beide partijen zijn rustig en doordacht een plan van aanpak gaan ontwikkelen.

WO-Trans en Hoving Transport hebben een soortgelijk dienstenpakket. Ze zijn beide sterk in het transport van droge bulkgoederen. Voordelen van de overname van WO-Trans zijn een goede geografische spreiding binnen het werkgebied, goede synergiemogelijkheden, uitbreiding van het dienstenpakket en een grotere innovatiekracht. Met de overname versterkt Hoving Transport zijn positie op de Europese drogebulkmarkt, met name voor GMP+ transporten van dierlijke bijproducten en diervoeders voor de petfoodindustrie.

De sociale en familiaire bedrijfscultuur in beide bedrijven was mede doorslaggevend. Willy en Diny Olsthoorn zijn in 1996 WO-Trans gestart, in navolging van Willy’s vader. Na bijna 26 jaar in de logistieke sector dragen zij hun werk over aan Henk Blaauw. Henk is de derde generatie in Hoving Transport en is in 2009 eigenaar geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer