Kivits-Drunen neemt Bell Logistics over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kivits-Drunen neemt Bell Logistics over

Kivits-Drunen neemt met ingang van 31 augustus de Belgische vennootschap Bell Logistics  via een activa passiva transactie over van de Zwitserse Bell Food Group. Kivits en Bell hebben reeds jaren een succesvolle logistieke samenwerking in de Benelux.

Als een van de leidende Europese providers van vlees- en convenienceproducten behoorde Bell Logistics niet meer tot de core-business voor de Bell Food Group. Vanwege het grote belang van een hoogwaardige logistiek voor Bell is na een zorgvuldige selectie een uitbreiding van een samenwerking met Kivits als voorkeur gekozen. Als uitvloeisel hiervan zijn beide directies een overname van de logistieke business inclusief het vastgoed overeengekomen. Alle medewerkers van Bell gaan over naar Kivits. Ook zal de dienstverlening aan alle externe klanten worden gecontinueerd. Kivits en Bell zijn tot een langdurige overeenkomst gekomen voor wat betreft het uitbesteden van de logistieke dienstverlening in de Benelux voor de Bell Food Group aan Kivits.

Per 31 Augustus zal de business verdergaan onder de naam Kivits Logistics BV in Zellik, België.

“Bell is een fantastische onderneming met mooie externe klanten en een goed team mensen, waar wij al jaren fijn mee samenwerken. Dit in combinatie met onze sterke ontwikkeling in België én de strategische ligging aan de ring van Brussel van het logistieke centrum van Bell maakt dat wij erg blij zijn met de samenwerking met Bell en de overname van Bell Logistics. Wij zien hier veel potentie in”, Rob van Opzeeland, CEO van Kivits.

Tom Meert, directeur Bell Logistics / Bell Benelux: “Wij zijn als bedrijf erg blij om in Kivits Drunen een partner gevonden te hebben, aan wie wij onze logistieke dienstverlening de komende jaren kunnen toevertrouwen.  Het feit dat beide bedrijven gestoeld zijn op eenzelfde kernwaarden zoals kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke samenwerking, maakt dat wij ook met een gerust hart onze trouwe medewerkers aan hen kunnen overdragen.”  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer