Leverink neemt TTS Warehousing over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Leverink neemt TTS Warehousing over

Per 1 april 2019 gaat de warehouse-afdeling van TTS Quality Logistics zelfstandig verder onder de naam TTS Warehousing B.V. Mark en Niek Leverink van Leverink Transport uit Rijssen zetten de succesvolle warehousingtak voort onder de oude naam.

Ondanks de forse groei in warehousingoppervlak over de afgelopen jaren heeft het management van het moederbedrijf TransHeroes | Smart Logistics Group besloten zich volledig te focussen op haar expeditie en douane activiteiten. TTS Warehousing beschikt inmiddels over circa 30.000m2 vloeroppervlak verdeeld over 6 vestigingen. Edwin Asveld, CEO van TransHeroes zegt hierover: “De afgelopen jaren hebben wij flink geïnvesteerd in onze warehousingtak. We merkten echter dat de warehousing-activiteiten steeds minder raakvlak had met de andere -sterk groeiende- activiteiten binnen onze groep. Wij willen ons echt 100 procent gaan focussen op onze wegtransport-, lucht- en zeevrachtspecialismen. Daarbij vragen onze sterk groeiende douane-activiteiten steeds meer aandacht. Wij willen een 100 procent non-asset based logistiek dienstverlener worden. De activiteiten van een warehousedienstverlener sluiten naar onze mening in de basis ook beter aan bij een transporteur dan bij een expediteur. Onder leiding van ervaren maar nieuwe aandeelhouders zal TTS Warehousing daarom zelfstandig verder gaan.”

De nieuwe aandeelhouders van TTS Warehousing zijn geen onbekenden in de wereld van transport en logistiek. De gebroeders Leverink zijn reeds aandeelhouder van Leverink Transport. Onder die vlag hebben zij ook een eigen warehouse-afdeling. Marc Leverink over de uitbreiding: “We werken al jaren samen met TTS. Als goede buren hebben we altijd een uitstekende relatie met elkaar en verzorgen wij bijvoorbeeld voor TTS Warehousing al sinds jaar en dag de containertransporten. Voor ons is dit wat betreft warehousing een forse uitbreiding. Dat er synergievoordelen te behalen vallen, behoeft geen verdere uitleg. Daarbij is TTS Warehousing erg vooruitstrevend met haar IT-systemen. Dit zal ons ook weer verder gaan helpen. We kunnen onze huidige transport- en warehouseklanten hierdoor nog beter van dienst zijn.”

De overgang staat gepland op 1 april. Alle medewerkers en activa worden ondergebracht in de nieuw opgerichte werkmaatschappij TTS Warehousing BV. Niek Leverink zegt hierover: “Er is bewust gekozen om de naam TTS Warehousing aan te houden, omdat deze naam in de markt zeer goed bekend staat. Met name in de sector waarin TTS Warehousing hoofdzakelijk actief is, de opslag van voedingsmiddelen. Daarbij zal er een zeer nauwe samenwerking blijven met TTS Quality Logistics.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer