Ga naar hoofdinhoud

Logistic Force neemt Wiver Logistiek over

Logistic Force, een full-service HR-dienstverlener in transport en logistiek, heeft op 30 november jl. de activiteiten van uitzendonderneming Wiver overgenomen. Middels de overname van Wiver, versterkt Logistic Force haar commerciële dekking binnen Nederland en krijgt het toegang tot de markt voor uitzenden aan erkende verhuisbedrijven. Gezamenlijk verwachten beide ondernemingen in 2023 op een omzet boven de 120 miljoen euro uit te komen.

Bij de overname werd Logistic Force ondersteund door investeerder FIELDS Group, een partner die in december 2021 aan boord kwam om de onderneming actief te ondersteunen bij de uitvoering van haar groeistrategie.

De overname bundelt krachten en biedt groeikansen. Met meer dan 300 uitzendkrachten is Wiver dagelijks aan het werk voor verhuisbedrijven, transporteurs en logistieke bedrijven over heel Nederland. “De overname van Wiver past volledig bij onze groeiambities in Nederland. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten in de transport en logistieke sector  beter bedienen en vergroten we ons portfolio met dienstverlening in de verhuisbranche”, aldus Martin van Dijk, CEO Logistic Force. Raymond de Wit, voormalig directeur van Wiver, is ook verheugd met de transactie: “Wij zijn erg blij dat we onderdeel zijn geworden van Logistic Force! We zijn beiden actief in dezelfde markt en spreken dezelfde taal en dat merk je direct in onze gesprekken.” Martin van Dijk: “Dit is een fantastische vervolgstap in onze groeistrategie. Deze overname motiveert ons in de verdere zoektocht naar andere ondernemingen die in de toekomst onze marktpositie kunnen versterken.”

Wiver Logistiek, uitzendbureau voor transport en logistiek is opgericht in 1986 en telt 9 vestigingen in Nederland. Wiver is HR-marktleider in de verhuisbranche. Op de vestigingen en op het hoofdkantoor zijn dagelijks specialisten aan het werk om de vakmensen in transport en logistiek uit te zenden. Wiver heeft een jaaromzet van circa 15 miljoen euro en dagelijks zo’n 300 uitzendkrachten aan het werk bij bedrijven in heel Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer