MOL CT verkrijgt 20 procent aandeel in Den Hartogh • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

MOL CT verkrijgt 20 procent aandeel in Den Hartogh

MOL Chemical Tankers Pte. Ltd uit Singapore heeft een belang van 20 procent in Den Hartog Logistics genomen. Dat hebben beide bedrijven vorige week bekend gemaakt. Het belang maakt deel uit van een strategische overeenkomst om de chemische logistieke dienstverlening van beide bedrijven te stroomlijnen en verder uit te bouwen.

Den Hartogh en MOL CT knopen haar beide chemische takken aan elkaar en willen zo de logistieke services rond vloeibare chemie met tankcontainers, tankers en terminals stroomlijnen en laten groeien.

Den Hartogh Logistics is een toonaangevend wereldwijd logistiek bedrijf met meer dan 19.000 tankcontainers en7.000 boxcontainers. MOL Chemical Tankers opereert met een wereldwijde vlootgrootte van meer dan 80 chemietankschepen.

Als strategische partners bieden MOLCT en Den Hartogh Logistics hun klanten in de petrochemieindustriet wereldwijde supply chain-oplossingen, die de tankervloot van MOLCT combineren met de tankcontainervloot van Den Hartogh Logistics.

De strategische alliantie wordt bekrachtigd door de overname van twintig procent van de aandelen van Den Hartogh Logistics door MOL Chemical Tankers. Die waren voorheen in handen van Den Hartogh Beheer, de enige aandeelhouder.

Tsuneo Watanabe, CEO en Managing Director van MOL CT: “We zijn erg blij en enthousiast over deze kapitaal- en zakelijke alliantie met Den Hartogh Logistics. Den Hartogh Logistics en MOL CT zullen alle klanten verplichten dat beide bedrijven de huidige service voortzetten en verbeteren verstrekt. Daarom moet verdere continue ondersteuning door alle klanten zeer worden gewaardeerd.”

Pieter Den Hartogh, directeur van Den Hartogh Logistics: “We zijn echt heel blij over deze alliantie en innovatie in de chemische logistiek. Deze strategische samenwerking combineert expertise, middelen en ondernemerschap om supply chain en end-to-end logistieke oplossingen te bieden voor onze klanten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer