Ga naar hoofdinhoud

Schenk Tanktransport neemt wegtransport Bidon|Fritom over

Schenk Tanktransport en Bidon|Fritom neemt vanaf 1 januari a.s. de wegtransportactiviteiten van Bidon|Fritom over. Doelstelling is om de overdracht per 1 januari 2024 te realiseren en de activiteiten operationeel te integreren binnen Schenk.

Het voornemen is om de over te nemen activiteiten van Bidon|Fritom operationeel samen te voegen met de activiteiten van dochteronderneming Tanktransport Thys (Antwerpen, België), gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare Food & Feed producten.

Daarmee ontstaat een business unit met een omzet boven de 30 miljoen euro met meer dan 130 medewerkers. Vanuit de Bidon|Fritom vestigingen in Bolsward en Enter (Nederland) Food & Feed zullen de wegtransportactiviteiten van o.a. chocolade in hoofdzakelijk de Benelux, het Ruhrgebied en de UK worden toegevoegd aan het al bestaande programma.

schenk

Deze integratie en daaropvolgende uitbreiding en verdichting van het transportnetwerk, zal Schenk toestaan zijn Food-Feed transportactiviteit verder te versterken en haar opdrachtgevers nog meer flexibiliteit en kwaliteit aan te bieden. Middels verdere optimalisatie, verduurzaming van het wagenpark en schaalvergroting zal Schenk blijvend in staat zijn de markt continuïteit en stabiliteit te bieden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer