Ga naar hoofdinhoud

TDS neemt Holwerda Transport Almere over

Top Delivery Services (TDS) uit Almere wil Holwerda Transport Almere overnemen. Holwerda is logistiek dienstverlener en specialist in toegevoegde waarde logistiek waaronder meubel- en keukenlogistiek. Beide bedrijven werken al jaren nauw samen en bieden gezamenlijk en met de andere partners in TDS een landelijk dekkend netwerk. Holwerda is met P.A. van Rooyen Logistics, Brakenhoff Transport en het management eveneens aandeelhouder in TDS.

“De overname van Holwerda door TDS en haar aandeelhouders is een logische stap in de opvolging en continuïteit van mijn bedrijf en voor de verdere groei en ontwikkeling van TDS. Daarbij is het voor mij persoonlijk nu het juiste moment en tijd om mijn bedrijf over te dragen”, zegt Jaap Holwerda, directeur eigenaar van Holwerda.

“Met de volledige regie over de activiteiten van Holwerda vanuit de strategisch gelegen locatie in Almere, de professionele en uitstekend geschoolde medewerkers en door de geweldige infrastructuur op het terrein van meubel- en keukenlogistiek, is TDS door deze stap nog beter in staat om haar klanten optimaal te bedienen”, zegt René Wissink, directeur van TDS.

Beide partijen hebben de verwachting uitgesproken dat de overname begin juli van dit jaar zal kunnen worden afgerond. Voor het personeel van Holwerda heeft de overname geen gevolgen. Directeur-eigenaar Jaap Holwerda zal nadat de overname formeel is afgerond, terugtreden en het management van Holwerda overdragen. Als een van de grondleggers van TDS zal Jaap Holwerda wel bij TDS betrokken blijven als adviseur.

Ruim 100 jaar geleden werd Holwerda opgericht in Dokkum. Daarna is het groot geworden in de Flevopolder. Vandaag de dag is Holwerda een servicegerichte logistiek dienstverlener met haar grootste vestiging en logistiek centrum in Almere.

Top Delivery Services is een joint venture van de logistiek dienstverleners Holwerda Transport Almere, P.A. van Rooyen Logistics en Brakenhoff Transport.

Eén reactie op “TDS neemt Holwerda Transport Almere over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer