Ga naar hoofdinhoud

Paul Looman treedt toe tot directie Emons Group

De directie van de Emons Group is vanaf begin dit jaar uitgebreid met Paul Looman, die de rol van Chief Commercial Officer vervult. Samen met Daan Emons (CEO) en Sylvester van de Logt (CFO) is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het Milsbeekse familiebedrijf.

20160113 Paul LoomanLooman heeft veel operationele en commerciële ervaring in de logistiek. Deze heeft hij de laatste 22 jaar opgedaan bij grote logistieke dienstverleners als Wim Bosman en Ewals Cargo Care, niet toevallig ook familiebedrijven van origine. Zelf geeft hij aan:  “Samen direct met de grootaandeelhouder uitbouwen en professionaliseren van de familieonderneming, geeft mij iedere dag weer de kick om met plezier en passie naar kantoor te gaan.”

Door de toevoeging van een derde directielid is de Emons Group volledig klaar voor de toekomst. Met haar vier ondernemingen (Van Huët Glastransport, 2WIN Cargo met de dubbellader en warehousing, Hofmans Recycling en aluminium trailerbouwer Meierling) kan de Emons Group vol vertrouwen vooruit en doorgaan met waar ze goed in is; het ondersteunen van haar klanten met logistieke oplossingen die creatief, innovatief en duurzaam zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer