1000 euro persoonlijk opleidingsbudget bij Sectorinstituut • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

1000 euro persoonlijk opleidingsbudget bij Sectorinstituut

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek staat ook op Transport Compleet, en wel met een mooie aanbieding. Onder de noemer ‘Haal meer uit jezelf!’ is er voor elke werknemer in transport en logistiek 1000 euro persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar.

De overheid heeft voor opleiding en scholing dit jaar 1 miljoen euro beschikbaar gesteld. Als een medewerker ervoor kiest om een opleiding te doen, wordt de eerste 1000 euro volledig betaald. Dat geld is afkomstig uit het SOOB opleidingsfonds. Het SOOB-opleidingsbudget is voor álle medewerkers binnen het bedrijf: logistiek medewerkers (met én zonder startkwalificatie), vrachtwagenchauffeurs, het kantoorpersoneel (IT, administratie, HR), managers, kraanmachinisten, planners, maar ook de directeur … Kortom, iedereen die in de sector werkt en SOOB afdraagt, met een (vast of tijdelijk) dienstverband. Daar zit dus wel meteen een voorwaarde: zowel werknemer als werkgever moet dus SOOB afdragen.

Om in aanmerking te komen voor het opleidingsbudget moet de werknemer zich inschrijven bij Pitstop. De actie moet dus komen uit de werknemer, ook de werkgever kan sturend zijn. Het is om diverse redenen goed om bij te leren of eventueel om te scholen. Opleidingen in het kader van nascholing (code95) zijn uitgesloten van de regeling. Kijk voor meer info op de site van het Sectorinstituut.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer