Arbodienst Perspectief neemt STL Verzuim over   • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Arbodienst Perspectief neemt STL Verzuim over  

Per 1 mei 2023 bundelen arbodienst Perspectief en STL Verzuim de krachten. Dit betekent dat het bedrijf Perspectief de verzuimdienstverlening van STL overneemt. Daarnaast nemen de organisaties zich voor om nauw te gaan samenwerken op het gebied van duurzame inzetbaarheid.   

STL: “In de huidige markt verandert er veel. Om de volgende stap te kunnen zetten voor verzuimdienstverlening in onze sector transport en logistiek hebben we aansluiting gezocht bij het bedrijf Perspectief. Zij zijn een landelijk opererend dienstverlener gericht op een duurzame oplossing en op het voorkomen van verzuim. Zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze klanten beter waarborgen voor de toekomst. Wij zijn blij dat Perspectief onze dienstverlening op een goede manier wil voortzetten en continuïteit biedt voor onze klanten en onze medewerkers.”   

 Dezelfde dienstverlening maar dan uitgebreider 

De dienstverlening richting klanten blijft hetzelfde, maar dan uitgebreider. Perspectief beschikt namelijk over een veel groter team van deskundigen. Van (bedrijfs)artsen tot coaches tot arbeidsdeskundigen. Allemaal gericht op het ontzorgen van werkgever en medewerker bij ziekteverzuim. Onder het motto ‘maakt beter’ zijn werkgevers verzekerd van een nóg betere multidisciplinaire aanpak die maatwerk mogelijk maakt.  Voor meer info zie de website van Perspectief.

Krachten bundelen  

STL: “De synergie die we zien op het gebied van duurzame inzetbaarheid is een mooie belofte van de voorgenomen samenwerking na de overname. Voor trajecten zoals PMO, RI&E en werkkrachtprogramma’s kunnen werkgevers terecht bij STL.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer