Bierkrattenbaan? Kom werken bij JCL • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Bierkrattenbaan? Kom werken bij JCL

De medewerkers van het bedrijf JCL Logistics uit Eersel zitten zo om collega’s verlegen dat ze een ludieke manier bedachten om die te vinden. Ze bouwden met 10.000 lege kratjes van Dommelsch en Hertog Jan een muur van 70 meter breed en 8 meter hoog. Het bedrijf kwam op het idee omdat het veel transport en logistiek verzorgt voor de brouwer van die merken.

De rode kratten van het ene merk vormen een wand waarin met de geelbruine kratten van het andere merk de tekst staat: Passie voor sorteren? Kom bij ons solliciteren. De krattenwand is te zien langs de A67 bij Eersel. Het bedrijf zoekt onder andere verschillende vrachtwagen- en heftruckchauffeurs, een teamleider en een voorraadbeheerder.

JCL is een logistieke organisatie met meer dan veertig vestigingen in zeven landen. In Nederland heeft het bedrijf vestigingen in ’s-Heerenberg, Roosendaal en Eersel. Het bedrijf faciliteert andere bedrijven op het gebied van transport, opslag, verpakking en orderverzameling en is actief in de automotive sector, de dranken- en chemische industrie en de evenementen sector. Wie interesse heeft in de bierkrattenbaan kan kijken bij jcl-jobs.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer