Ga naar hoofdinhoud

CTS Group zoekt jong personeel met Talent Plan

Logistiek dienstverlener CTS Group gaat jongeren helpen de juiste baan te vinden. Het heeft al een eigen Academy, maar lanceert als onderdeel daarvan nu het Talent Plan.

Transport en logistiek is een sector die constant in ontwikkeling is. Het is voor organisaties in deze branche dan ook essentieel constant te blijven innoveren. CTS GROUP heeft in de 23 jaar dat de organsiatie bestaat dan ook altijd naar de toekomst gekeken en een grote focus op ontwikkeling en innovatie gehad. Via de CTS GROUP Academy biedt het bedrijf haar werknemers de mogelijkheid zichzelf te blijven ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie en de branche. Bovendien ziet de logistiek dienstverlener een verantwoordelijkheid voor de nieuwe generatie. Zo krijgen basisschoolleerlingen meerdere keren per jaar een kijkje in de keuken en worden op diverse middelbare scholen gastlessen gegeven over wat de transport en logistiek precies inhoudt.

Een speciaal onderdeel van de Academy is het CTS GROUP Talent Plan, waarmee de organisatie jongeren de unieke kans biedt om werkervaring op te doen en direct geld te verdienen. De zogeheten Talent Planners werken in een periode van maximaal twee jaar op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en komen er op deze manier achter waar ze goed in zijn en wat ze wel en niet leuk vinden. Anders dan het welbekende traineeship voor afgestudeerden aan de universiteit, is het Talent Plan juist bedoeld voor talenten die net het voortgezet onderwijs, mbo of hbo hebben afgerond en hun carrière een kickstart willen geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer