Ga naar hoofdinhoud

DAF hard op zoek naar monteurs

De Nederlandse DAF-dealers en DAF Nederland zijn gezamenlijk de campagne ‘Made for DAF’ gestart om enthousiaste voertuigtechnici te werven.

In heel Nederland is een tekort aan voertuigtechnici en daarmee hebben uiteraard ook de DAF-dealers te maken. “In ons Nederlandse netwerk van meer dan 70 servicelocaties is voldoende plaats voor enthousiaste monteurs”, aldus Michiel Kuijs, algemeen directeur van DAF Nederland. “Natuurlijk is dat ook het gevolg van het nog altijd groeiende succes van DAF in ons land, waar in het zware segment ruim een op de drie nieuw-verkochte vrachtwagens een DAF is. Voor enthousiaste voertuigtechnici hebben we werk in overvloed!”

 ‘Made for DAF’ wordt online door DAF Nederland uitgerold en lokaal door de dealers. De campagne legt vooral de nadruk op de vele aspecten die de baan als voertuigtechnicus zo interessant en uitdagend maken. “Moderne trucks zijn high-tech-voertuigen; het is prachtig om daar aan te werken”, aldus Michiel Kuijs. “De bedrijfswagenwereld is volop in beweging. Nieuwe aandrijftechnologieën, de groeiende rol van software en telematica; als DAF-voertuigtechnicus heb je uitdagingen genoeg. Daarnaast heb je mooie doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. En niet te vergeten: je bouwt mee aan het succes van de nummer 1 in Nederland.”

Alle informatie over de campagne ‘Made for DAF’ is te vinden op www.madefordaf.nl.

Eén reactie op “DAF hard op zoek naar monteurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer