Ga naar hoofdinhoud

Morgen voorselectie Trucktechnicus 2009

Morgen vindt de online voorselectie plaats van Trucktechnicus 2009, de zoektocht naar de beste trucktechnicus. Inmiddels is bekend dat arbeidsbemiddelaar Maintec hoofdsponsor is van het evenement.

monteurVeel technici hebben zich hiervoor al (voor)aangemeld. Technici die dit niet hebben gedaan, maar toch deel willen nemen, kunnen de toets dinsdagavond vanaf 19.00 uur vinden op de website van de organisatie. Zij kunnen ter plekke hun gegevens invoeren en de strijd om de felbegeerde titel en de prijzen alsnog aangaan. Hoofdsponsor van het evenement is Maintec. Maintec ontstond begin vorig jaar nadat Humares besloot om  dertien merken die zich richtten op techniek in één label te bundelen. Met de oprichting van Maintec ontstond een nieuw bedrijf dat met ruim 1750 werknemers één van de grootste arbeidsbemiddelaars is in de techniek en kan bogen op jarenlange ervaring met het plaatsen en begeleiden van buitenlandse vakkrachten in sectoren met grote personeelstekorten. Het nieuwe Maintec ontstond door het samenvoegen van Maintec Mobiele Techniek (autotechniek), AREL Uitzendbureau (installatietechniek), Maintec Contracting (metaal en installatietechniek), Maintec Bouw en Maintec België (bouw), Groninger Lascentrale (metaal), NOVA Engineering (engineering), Columbus, Maintec Duitsland, Flexabel België, OWI Group Australië, Tectec Polen en Cedeinfesta Portugal.
Humares is  gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van technisch, logistiek en maritiem personeel. Met locaties en agenten in 22 landen in Europa, Noord-Amerika, Australië en Zuidoost-Azië, een personeelsbestand van 270 vaste en meer dan 3500 uitzendmedewerkers is Humares Groep één van de grootste spelers op zijn  gebied in de wereld.
Meer info op de websites van Maintec of Humares

Zie ook: Verkiezing Trucktechnicus 2009 van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer