Nominaties verkiezingen Beste Leerbedrijf 2023 bekend • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nominaties verkiezingen Beste Leerbedrijf 2023 bekend

Leren in de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding voor de 500.000 mbo-studenten in ons land. Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de verkiezingen beste leerbedrijf en beste praktijkopleider ingesteld. Voor de sector transport en logistiek worden deze verkiezingen georganiseerd door Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). De uitvoering van de organisatie van de verkiezingen komt tot stand in opdracht van de sociale partners TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen en is mogelijk gemaakt dankzij SOOB.

De verkiezingen zijn belangrijk om een podium te bieden voor leerbedrijven en praktijkopleiders die zich op een positieve manier inzetten om jong talent in de sector te begeleiden. Met trots kunnen we hierbij de top 3 van genomineerden bekend maken.

Genomineerden voor Beste Leerbedrijf:

• H. Essers Logistics Services Company Nederland B.V.

• Steenbergen Transport

• Van Berkel Logistics

Het beste leerbedrijf wordt bepaald door een vakjury die op bezoek gaat bij de bedrijven. In de jury zitten Gabby Delhaas, STL (voorzitter), Caroline Blom, TLN, Birgitte Staal, FNV en Frank van de Griendt, Grando Logistics, winnaar Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2022.

En de winnaar is….

De winnaar wordt op 22 juni 2023 bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer