Tielbeke komt naar je toe deze lente! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tielbeke komt naar je toe deze lente!

Deze week is de Tielbeke Sollicitatie Tourn gestart. Tijdens deze tour gaat het transportbedrijf uit Lemelerveld naar de sollicitanten toe in plaats van andersom.

Geïnteresseerden uit de regio’s kunnen zich aanmelden via de website. Het sollicitatiegesprek wordt vervolgens gedaan op een locatie naar wens van de sollicitant. Gewoon bij ze thuis, bij de benzinepomp of andere (te) gekke plekken

Er is een groot tekort in de transportwereld aan vrachtwagenchauffeurs. Danielle Boom, hoofd personeelszaken van Tielbeke, vindt het dan ook logisch dat ze zelf naar de mensen toe gaan: “Wij zijn afhankelijk van de bereidheid om bij ons te komen werken. De ouderwetse sollicitatieprocedure past niet bij de huidige arbeidsmarkt.” Door naar geïnteresseerden toe te gaan hoopt Tielbeke met zoveel mogelijk mensen kennis te maken. “Wij willen de vrachtwagenchauffeur die twijfelt laten zien wat voor mooi bedrijf Tielbeke is.”

De Tielbeke Sollicitatie Tour is gestart 26 februari en duurt vier weken. Geïnteresseerden kunnen zich de gehele periode aanmelden via www.tielbekesollicitatietour.nl . Tielbeke neemt vervolgens contact op voor het inplannen van een persoonlijk gesprek. Het sollicitatiegesprek vindt plaats op een locatie naar wens. Bijvoorbeeld bij iemand thuis, in het truckerscafé of tijdens het tanken. Tielbeke hoopt na de tour veel nieuwe collega’s te mogen verwelkomen.

Tielbeke is een logistiek familiebedrijf dat in 1958 is opgericht en gespecialiseerd in winkeldistributie, fijnmazige pallet- en stukgoeddistributie als opslag & fulfilment. Het transportbedrijf beschikt over een modern wagenpark, een state-of-the-art overslagcentrum in Lemelerveld en een modern warehouse in Zwolle. Meer informatie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer