TTM.nl Talk: 'TOP! Vrouwen in het transport' • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TTM.nl Talk: ‘TOP! Vrouwen in het transport’

TTM.nl Talk, dé online live talkshow over de Nederlandse transportsector, is terug met een nieuwe aflevering. Thema: ‘TOP! Vrouwen in het transport’ TTM.nl Talk wordt live uitgezonden vanuit Studio Eisma op woensdag 23 februari, om 12.30 uur ’s middags. Schrijf je nu gratis in!

De wereld staat tegenwoordig bol van de diversiteit en de gelijke kansen voor iedereen. Maar in de Nederlandse transportsector is dat anders. Kijk alleen maar eens naar de positie van de vrouw. Hoe zit het met vrouwen in het management van transportbedrijven, en achter het stuur van de vrachtwagens? In 45 minuten praat TTM.nl Talk u helemaal bij over de positie van de vrouw in de Nederlandse transportsector en of die moet veranderen of beter kan.

Presentator Louise Bakker ontvangt in TTM.nl Talk drie gasten. Dat zijn Cindy Visser, algemeen directeur bij Visser Duiven, Caroline Blom, Adviseur Strategisch Arbeidsmarktbeleid bij Transport en Logistiek Nederland en ​​​​​​​Eline de Vries van online platform Itsmydrive.

TTM.nl Talk is dan wel een talkshow, de kijker hoeft niet bang te zijn alleen maar te kijken naar ‘pratende hoofden’. In Studio Eisma is de nieuwste techniek aanwezig om video’s te vertonen, maar ook om de interactie op te zoeken met de kijker. En TTM.nl Talk zou niet echt TTM.nl zijn als niet ook het laatste nieuws uit de transportbranche aanwezig zou zijn. Kijk hier de vorige uitzendingen van TTM.nl Talk terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer