Pleging Transportservice neemt PV Transport over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Pleging Transportservice neemt PV Transport over

PV Transport uit Budel is overgenomen door Pleging Transportservice uit Eersel. De twee Brabantse transportbedrijven gaan verder onder de vlag van Pleging Transportservice. De overname kent twee winnaars. Piet Verhoeven gaat met pensioen en weet zich verzekerd dat zijn bedrijf bij een sterke partij is ondergebracht en Pleging Transportservice versterkt zich krachtig voor de toekomst.

De vrachtwagens van PV Transport rijden vanuit Budel. Het bedrijf is voornamelijk actief in het foodsegment en telt 17 medewerkers. De locatie is voorzien van een op- en overslagloods (voor warehousing en logistieke ondersteuning) plus een onderhoudsgarage. De locatie wordt mee overgenomen en blijft na de overname bestaan.

Waar Piet Verhoeven zocht naar een sterke en ambitieuze overnamepartij, was Pieter Pleging op zoek naar mogelijkheden om zijn transportbedrijf zo sterk mogelijk te maken voor de toekomst. De twee mannen kenden elkaar al langer uit het transport. “Een prachtig bedrijf”, aldus Piet Verhoeven over Pleging Transportservice.

Piet Verhoeven bewandelde het pad richting Pieter Pleging pas nadat zijn bank hem vroeg naar de toekomstplannen voor zijn bedrijf. Piet had geen directe opvolging en wilde zijn bedrijf graag overdragen aan een passende partij. Rembrandt Fusies en Overnames uit Eindhoven is vervolgens de markt gaan verkennen. Interesse genoeg, zo bleek al snel. Dat is niet vreemd; PV Transport is een gezond en aansprekend bedrijf met een jarenlange staat van dienst en een mooie klantportefeuille. De ‘cijfers en intenties’ van een overnamepartij mogen dan wel kloppen, hetzelfde moet gelden voor het gevoel dat je hebt bij een potentiële overnamepartij. Via via kwam Pleging Transportservice in beeld. Vanaf dat moment rolde het balletje al snel de juiste kant op.

Vervolgens zaten de mannen al snel aan tafel en was de klik duidelijk. Het goede gevoel bij Pleging Transportservice gaf de doorslag. De twee bedrijven lijken qua instelling en profiel op elkaar. Niet te groot, niet te klein. Communicatie met de klant en vertrouwen zijn voor beiden belangrijk en de klant staat altijd op de eerste plaats.

Voor Piet Verhoeven is de overname een geruststelling. Hij weet dat zijn bedrijf in goede handen is en gaat met een gerust hart genieten van zijn pensioen. En Pleging Transportservice voegt een mooi Brabants transportbedrijf toe aan zijn transportservice. Kortom; een overname, twee winnaars.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer