Polar Special neemt Truvion Healthcare Logistics over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Polar Special neemt Truvion Healthcare Logistics over

Polar Special neemt het bedrijf Truvion Healthcare Logistics, de logistieke tak van Truvion Healthcare, over. Polar Special is onderdeel van de Cornelissen Groep en deze overname betekent een verdere versterking van Polar Special in de pharmamarkt.

Beide familiebedrijven staan bekend om hun vakmanschap, uitstekende kwaliteit van dienstverlening en een moderne kijk op de markten waarin ze opereren. Door verdere focus en specialisatie in de door hun gekozen dienstverlening aan te brengen zijn beide bedrijven klaar voor de toekomst.

Mark van der Drift (links) en Oliver de Graaf

“We zien de overname van de Truvion Healthcare Logistics als een verdere versterking van onze dienstverlening. Pharma is nog meer een echt specialisme in de markt aan het worden en met deze schaalvergroting kunnen we onze klanten een nog breder dienstenportfolio aanbieden. Ook is schaalgrootte noodzakelijk om mee te kunnen in de toenemende kwaliteitseisen, flexibiliteit, duurzaamheid en digitaliseringsslagen in deze sector”, aldus Mark van der Drift, CEO van Polar Special.

Oliver de Graaf, CEO Truvion Healthcare over de overname: “De verkoop van deze logistieke activiteiten is een strategische keuze om verdere focus in de onderneming aan te brengen. Hiermee kunnen we verder bouwen aan ons huidige portfolio en daarnaast het introduceren van (innovatieve) producten, concepten en diensten op het gebied van Healthcare, met als doel bij te dragen aan de kwaliteit van zorg voor patiënten in de Benelux. Polar Special zal onze logistieke dienstverlener blijven en wij kijken dan ook uit naar deze samenwerking. Daarnaast zijn wij heel blij dat onze mensen wederom bij een familiebedrijf als Polar Special terecht zijn komen”.

Polar Special is onderdeel van de Cornelissen Groep en een familiebedrijf dat al jaren gelooft in de kracht van vooruitstrevende logistiek in vitale sectoren. Na de overname groeit het bedrijf toe naar een jaaromzet van 150 miljoen euro en ruim 1.100 werknemers. Met een sterk transportnetwerk, warehousing, value added logistics en diverse distributie mogelijkheden biedt de Cornelissen Groep een innovatief platform van logistieke oplossingen aan voor onder andere Retail, FMCG en Pharma bedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer