Ga naar hoofdinhoud

Raben aan de slag in Turkije

Raben Polska heeft sinds begin deze maand een directe verbinding op Turkije geopend. Dat gebeurt in samenwerking met Kita Logistics. Turkije wordt een steeds belangrijker partner van Polen. In 2011-2014 is de omzet tussen de twee landen negenvoudig verdubbeld, hierdoor komt het in de buurt van 6 miljard euro.

kitaInspringend op de behoeften van de markt, heeft Raben Polska begin februari 2016 een nieuwe, directe en regelmatige verbinding op Turkije geopend. De vernieuwde en geoptimaliseerde service zal worden aangeboden op basis van een nieuwe partnership. De logistieke partner van de Raben Group, Kita Logistics, staat voor betrouwbare kwaliteit van diensten, welke bewezen zijn op het hoogste Europese niveau.

“Kita Logistics is een vertrouwd merk op de Turkse markt. De hoge standaard van klantenservice en operaties van het bedrijf iseen perfecte match voor ons partnernetwerk, en wat is het belangrijkste, het voldoet aan de behoeften van onze klanten. Ik ben blij dat we een samenwerking hebben kunnen opzetten”, aldus Bartłomiej Łapiński, Business Development Manage van Raben Polska.

rabenDankzij de samenwerking, kan Raben Group vaste en regelmatige vertrekken van de internationale linehaul. voorspelbare transporttijden voor import en export, mogelijkheid om zendingen te volgen in elke fase van de levering, advies voor transport, uitgebreide douanediensten in Polen en Turkije, tijdelijke opslagplaatsen, nauwe samenwerking met de afzenders en ontvangers met betrekking tot transport en douane-inklaring en de mogelijkheid om het netwerk van groupageverbindingen te gebruiken die door heel Europa lopen en een breed portfolio van warehousing diensten aanbieden.

“Klanttevredenheid is altijd onze prioriteit geweest. Dankzij de samenwerking met Raben Group, die al voor meer dan 80 jaar actief is op de Europese markt, zullen we in staat zijn om uitgebreide diensten aan te bieden, niet alleen in de Benelux en in Duitsland, waar we al aanwezig zijn voor meer dan 20 jaar. Deze samenwerking opent de deur voor ons om de hele regio CEE aan te kunnen bieden”, voegt Tugbay Ataman, Board Member van Kita Logistics toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer