Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking voor webshopretouren

Zes fulfilmentbedrijven bundelen hun krachten voor een samenwerking voor webshop retouren. Hiermee worden webshops geholpen met het beheersen van hun retourproces.

Van de Scheur LogistiekDe fulfilmentbedrijven Nic. Oud Webshop Service, VDS Fulfilment, TopPak en e-Warehousing gaan de retouroplossing van 12Return gebruiken voor hun klanten. Met deze oplossing kan vanuit de webshop op gecontroleerde wijze geretourneerd worden. Omdat de 4 bedrijven allemaal werken met het warehouse management system van WICS Solutions, is er een koppeling gemaakt tussen 12Return en WICS voor het sturen van een vooraanmelding van de te ontvangen retouren bij een van de 4 bedrijven.

12Return heeft een Magento]module en generieke webservice ontwikkeld waarmee vanuit de webshop een retour kan worden gestuurd. Vanuit het systeem van 12Return vindt de boeking van de retourzending plaats, waarna een klant deze kan inleveren bij een Kiala punt, een DHL Servicepoint of een PostNL punt. Tevens wordt vanuit het systeem een vooraanmelding naar WICS gestuurd zodat de retouren gecontroleerd en efficiënt kunnen worden ontvangen in het magazijn van de 4 fulfilmentbedrijven. De eindklant heeft via de Magento]module inzicht in de status van de retourzending.

Meer informatie is te vinden op www.webshopretouren.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer