Stef neemt Langdon definitief over van Nagel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stef neemt Langdon definitief over van Nagel

Na de goedkeuring door de mededingingsautoriteiten kondigen de Stef Groep en de Nagel-Group aan dat zij hun overeenkomst voor de overname van Langdon Group Ltd door de STEF Groep op 31 december 2021 hebben afgerond.

De Langdon Group is nationaal gespecialiseerd in temperatuurgecontroleerd transport en is tevens een vitale speler in de import en export van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen tussen het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland. De 1.400 werknemers en de acht vestigingen zorgen voor een uitstekende geografische dekking en maken het mogelijk om op 20.000 locaties in heel Groot-Brittannië te leveren. Het bedrijf verwerkt bijna 2,7 miljoen pallets per jaar namens zijn 2.000 klanten en boekte in 2020 een omzet van 147 miljoen Britse pond.

De overname van de Langdon Group betekent een belangrijke stap in de ontwikkeling van het netwerk van de STef Groep en een achtste land in Europa waar de groep actief is. Het stelt de Nagel-Group ook in staat vooruitgang te boeken met haar strategie om haar middelen te concentreren op haar Europese activiteiten, terwijl zij een sterke partner in het Verenigd Koninkrijk behoudt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer