Ga naar hoofdinhoud

Stefan Jansen nieuwe voorzitter RvC Profile

Per 19 april jl. is Stefan Jansen benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Profile International. Met deze benoeming volgt hij Job van der Have op, die na 4,5 jaar afscheid neemt van Profile International.

Met Stefan Jansen wordt veel financiële en organisatorische expertise toegevoegd aan de organisatie. De vijfkoppige RvC van Profile International bestaat verder uit Robert Sinke, Lex Beins en Profile ondernemers Arian Nout en Marcel Willems.

Stefan is na 40 jaren accountancy sinds 1 januari 2017 actief als toezichthouder dan wel adviseur bij circa 10 ondernemingen; alle familiebedrijven hetzij ondernemingen onder leiding van een ‘Dga’.

Marcel Willems, lid van de Raad van Commissarissen van Profile International, is blij met de toetreding van Stefan Jansen: “Stefan voldoet volledig aan het profiel dat we bij onze zoektocht naar een nieuwe voorzitter hebben opgesteld. De Profile organisatie kan met name profiteren van zijn grote ervaring met familiebedrijven en met franchiseformules. We kijken uit naar de samenwerking met hem. Wij bedanken Job van der Have voor zijn kennis, inzet en grote betrokkenheid die hij gedurende zijn voorzitterschap bij Profile International heeft getoond.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer