Ga naar hoofdinhoud

Stern neemt Persoon Schadeherstel en Carrosserie over

Stern Groep maakt bekend zijn netwerk van autoschadeherstelbedrijven uit te breiden met de overname van Persoon Schadeherstel en Carrosserie te Bemmel.

Persoon herstelt schade aan personenauto’s en bedrijfswagens. De nadruk ligt op het herstel van vrachtwagens en carrosseriewerkzaamheden. Het bedrijf produceert in eigen beheer open- en gesloten laadbakken, waaronder koel-vrieslaadbakken. Ook maatwerk zoals het aanpassen en opbouwen van trailers of laadbakken voorzien van kranen en/of laadliften behoort tot de mogelijkheden.

Afgelopen week  is overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten vanaf 1 januari 2020. SternPoint, de eigen schadeherstelketen van Stern werkt al langer nauw samen met Persoon Schadeherstel en Carrosserie, dat in 2012 werd opgericht door Marc Persoon. Het bedrijf heeft 15 medewerkers die allen in dienst komen bij Stern. Marc Persoon zal eindverantwoordelijke blijven van de vestiging.

Voor Stern betekent de overname een mooie aanvulling op de huidige activiteiten. SternPoint telt na de overname 15 vestigingen. In de vestiging van SternPoint in Nijkerk worden naast personenauto’s ook schades aan vrachtwagens gerepareerd, carrosseriewerkzaamheden verricht en in eigen beheer belettering geproduceerd en aangebracht. Met de overname wordt de capaciteit meer dan verdubbeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer