Ga naar hoofdinhoud

Technisch directeur Ron Borsboom (DAF Trucks) overleden

Ron Borsboom, technisch directeur en lid van de Board of Management bij DAF Trucks, is overleden. Dat laat de truckfabrikant weten in een korte mededeling. Ron Borsboom is 61 jaar geworden.

“Ron kwam meer dan twintig jaar geleden bij de onderneming in dienst en als lid van de DAF Board of Management leidde hij de Afdeling Product Ontwikkeling op een geweldige manier en vol passie. Zijn kwaliteiten en toewijding hebben een enorme bijdrage geleverd aan het succes van DAF. Daartoe behoort ook zijn leiderschap in de ontwikkeling van de nieuwe generatie DAF trucks.

Het overlijden van Ron stemt ons ontzettend bedroefd. We hebben een goede vriend verloren, die ook een fantastisch mens en leider was. Bovendien stond hij altijd klaar voor de pers: om presentaties te geven bij introducties, om interviews te houden of gewoon voor een gezellig praatje bij de borrel. Daar genoot hij intens van”, aldus DAF Trucks.

Ron Borsboom laat een vrouw en kinderen na.

TTM.nl condoleert hen, en ook alle medewerkers van DAF Trucks en Paccar, met dit grote verlies.

TTM.nl hoofdredacteur Arjan Velthoven schreef dit In Memoriam over Ron Borsboom.

Eén reactie op “Technisch directeur Ron Borsboom (DAF Trucks) overleden

  • Roelof Beijering

    Voor mij was Ron het gezicht van Daf. Hij stond voor Daf en was duidelijk trots op de nieuwe generatie XF XG en XD. Veel sterkte voor zijn gezin en familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer