Thinkwise vernieuwt directie • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Thinkwise vernieuwt directie

Pieter-Paul van Beek en Victor Klaren zijn benoemd tot nieuwe directie van Thinkwise. Directeur en medeoprichter Robert van der Linden en financieel directeur Robert Schildkamp nemen afscheid. Met de nieuwe directie wil Thinkwise de transformatie naar de mondiaal toonaangevende platformaanbieder van low-code software versneld realiseren. Thinkwise is een IT-partner voor vele ondernemingen in transport en logistiek. Met het low-code platform van het bedrijf ondersteunt het organisaties bij het optimaliseren van hun volledige supply-chain.

Pieter-Paul van Beek

 De ambities van het Apeldoornse softwarehuis zijn in 2021 niet onopgemerkt gebleven. Zo erkende het toonaangevende internationale onderzoeks- en adviesbureau Forrester de unieke en gedurfde strategie om core-business applicaties flexibel te maken met low-code software. Victor Klaren: “Het is mooi om te zien hoe opinieleiders in onze markt onze visie en aanpak op waarde weten te schatten. Als voorloper in dit segment zien wij veel kansen om in te spelen op de duidelijk toegenomen vraag naar onze innovatieve oplossingen.”

 De nieuwe ceo, Pieter-Paul van Beek, ziet uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Thinkwise is een prachtig bedrijf met vele zeer innovatieve en professionele medewerkers, en uiterst loyale klanten.  Daar is door de voormalige directie jarenlang keihard en met succes aan gewerkt. Voor mij vormt dat bij uitstek de basis om de internationale groeiambities, met behoud van onze aandacht en service voor onze huidige klanten, in de komende jaren waar te maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer