Topman Iveco stapt over naar Magirus • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Topman Iveco stapt over naar Magirus

CNH Industrial maakt bekend dat Iveco Brand President Thomas Hilse met ingang van 1 juli overstapt naar de business unit van brandweervoertuigen, gevat in het merk Magirus. Hilse wordt CEO bij Magirus. Het is nog niet bekend of hij op korte termijn een opvolger krijgt.

Bij Magirus volgt Hilse Marc Diening op. Hilse was sinds eind 2019 de Iveco Brand President. Hij werkt al 25 jaar in de bedrijfswagensector, onder meer bij Iveco.

CNH Industrial maakt geen melding van een directe opvolger voor Hilse. “Ik wil Thomas feliciteren met deze nieuwe benoeming en hem bedanken voor het werk dat hij heeft gedaan met het merk Iveco.  Ik ben ervan overtuigd dat Magirus en zijn mensen onder zijn leiding zullen blijven bloeien en wereldwijd een steeds groter marktaandeel zullen verwerven. Ik wil ook Marc Diening bedanken voor zijn bijdragen bij Magirus en wens hem veel succes met zijn toekomstige inspanningen”, aldus Gerrit Marx.

Marx is de nieuwe CEO van OnHighway, de nieuw business unit van CNH Industrial die naar verwachting begin volgend jaar operationeel wordt. Onder OnHighway vallen Iveco, Iveco Astra, Iveco Bus, Heuliez Bus, Magirus, Iveco Defence Vehicles, FPT Industrial en Iveco Capital.  

Eén reactie op “Topman Iveco stapt over naar Magirus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer