Ga naar hoofdinhoud

2-assige Pacton dieplader voor DKJ Transport

Pacton leverde recent een 2-assige dieplader aan DKJ Transport uit Alblasserdam. De oplegger is voorzien van 11-tons BPW assen met trommelremmen, waarvan de laatste uitgevoerd als fusee-as om de manoeuvreerbaarheid te vergroten.

Om de vele verschillende soorten lading te kunnen zekeren zijn er diverse soorten lading vastzet voorzieningen geplaatst, zoals 2 x 13 stuks bindogen met een capaciteit van 8 ton, 2 x 10 rongkokers 96x66x6 mm in de randprofielen en 4 stuks dwarsrijen en 8 Laxø twistlocks voor het vastzetten van 20′ en 40′ containers.

Om hoge lading te kunnen vervoeren is ervoor gekozen om de oplegger als dieplader uit te voeren, met een chassishoogte in het diepbed van 430 mm. De oplegger is uitgevoerd met twee rijstanden om in de gevallen waar het belangrijk is een betere bodemvrijheid te hebben. Daarnaast is deze voorzien van aanpassingen voor het transport van brede lading. Zo is deze  voorzien van breedteborden en UNP strips voor het aanhaken van oprijrampen, zowel aan de achterzijde als bij de zwanenhals.

DKJ Transport uit Alblasserdam is gespecialiseerd in het transport van en naar Noorwegen. Inmiddels hebben zij hiervoor een 20-tal veelal multifunctioneel inzetbare opleggers. De gekochte dieplader is speciaal voor transport van machines, voertuigen en de offshore ontwikkeld. Zij hebben deze besteld met het oog op de toekomst, om hun klanten zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer