Ga naar hoofdinhoud

A.T.O. Logistics communiceert via eCONNECT platform

Het Rotterdamse A.T.O. Logistics implementeert het eCONNECT platform van EuroTracs om order- en statusinformatie uit te wisselen met haar verladers en transportpartners.

atotruckA.T.O. Logistics verzorgt transporten van en naar Zweden en andere Scandinavische landen, onder meer voor de staalindustrie. “De verladers van A.T.O. vragen steeds vaker om actuele informatie over de status van hun zendingen, om op hun beurt hun klanten te kunnen informeren over de verwachte aankomsttijd”, vertelt Jan Ledeboer van EuroTracs. De trailers van A.T.O. Logistics zijn uitgerust met trailertelematica van Novacom. Data vanuit dit systeem plus de statusinformatie van A.T.O.’s transportpartners worden via het platform gedeeld met de verladers. Andersom komt ook orderinformatie via het platform binnen bij A.T.O. Logistics.

Sinds de introductie in november 2014 is het eCONNECT platform bij diverse transporteurs in Nederland en België geïmplementeerd, waaronder Nunner Logistics, en Lambert TVSL. “Het sluit goed aan op de vraag naar gecontroleerde samenwerking en onderling informatie delen zonder dat daar complexe koppelingen tussen systemen voor nodig zijn”, aldus Ledeboer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer