Ga naar hoofdinhoud

A2B-online start diensten op Polen en Groot-Brittannië

A2B-online start een nieuwe dienstregeling tussen Polen en Groot-Brittannië en Polen en Nederland. Dit alles wordt gecoördineerd vanuit de kantoren in Waddinxveen en Wroclaw.

72 trailers A2B-online via TIP Trailer ServicesIn eerste instantie zal de focus liggen op het grote geïndustrialiseerde gebied in Zuidwest Polen. Van daaruit zal verdere uitbreiding plaatsvinden richting Zuidoost Polen en de Poznan regio.

A2B-online zal hierbij naar eigen zeggen een hoogwaardige en competitieve service aanbieden welke is opgezet om snel en flexibel te kunnen reageren op de behoefte van de klant.

A2B-online zal 13.60 Code XL tautliners gaan inzetten op deze trajecten en er worden transittijden gegarandeerd van 48 / 72 uur vanaf Polen naar de hoofdgebieden in het Verenigd Koninkrijk. Op het traject Polen – Nederland wordt met een transittijd van 24 tot 36 uur gewerkt.

De nieuwe service van en naar Polen zal volledig worden verzorgd met eigen (GPS-controlled) materieel en eigen chauffeurs, iets wat sinds de start van A2B-online een succesvol concept is gebleken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer