Aad van Daalen (77) overleden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Aad van Daalen (77) overleden

Afgelopen zondag is Aad van Daalen, oud-directeur en mede-eigenaar van transportbedrijf BosDaalen overleden. Hij werd 77 jaar.

Dat meldt BosDaalen op haar socials. Aad van Daalen was de vader van de huidige algemeen directeur van BosDaalen, Aris van Daalen.

“Aad van Daalen trad, als derde generatie, in de voetsporen van zijn vader, oom en opa. Eerst als medewerker en later als directeur en eigenaar. Als directeur bouwde hij gestaag verder aan de groei van van Daalen Transport en heeft hij het bedrijf verder weten uit te bouwen en de basis weten te versterken, waaruit BosDaalen is ontstaan.

Wij zullen hem herinneren als een inspirerende en uitgesproken ondernemer, iemand die zijn scherpzinnige mening niet onder stoelen of banken stak.

Aad van Daalen was een bevlogen man met oog voor de maatschappij. Zo was hij een van de initiatiefnemers van Transportcentrum Westland, het bedrijventerrein waar hij vanaf het begin tot 2013  voorzitter van was.

Hij was een man met een grote sociale betrokkenheid. In verschillende initiatiefgroepen en besturen heeft hij een grote rol gespeeld, zowel in het bedrijfsleven als in het sociaal-maatschappelijk leven.

Voor zijn inzet voor de maatschappij is Aad van Daalen onderscheiden tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. We wensen zijn echtgenote Dea, zijn ( schoon ) kinderen Maris, Aris en Lenny en kleinkinderen Puk, Rijk en Jet alle kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit verlies”, aldus het transportbedrijf in een verklaring

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer