Ga naar hoofdinhoud

Aan de slag voor derde Lean&Green Star

Connekt startte afgelopen woensdag met de 3de Lean&Green Star bij Lean&Green koploper Bavaria, die niet alleen het initiatief had genomen voor de 3de Star, maar ook deze startbijeenkomst faciliteerde.

Achttien Lean&Green koplopers, bijna allemaal 2de Lean&Green Star Winners, reisden af naar het Bavaria hoofdkantoor in Lieshout om de contouren van de 3de Star te ontwerpen. Uitgangspunt van Lean&Green is dat koplopers samen hun duurzaamheidsambities bepalen, en deze ook gezamenlijk realiseren. Naar verwachting is de 3de Lean and Green Star klaar voor uitreiking in 2016. Voorafgaand aan de bijeenkomst verwelkomde Connekt Fred Hooft, Global Customer Logistics Manager van Bavaria als Lean&Green Ambassadeur.

v.r.n.l. Jan-Renier Swinkels, Directievoorzitter Bavaria, Lean&Green Ambassadeur Fred Hooft, en programmamanager Lean&Green Harsha Dijk.
v.r.n.l. Jan-Renier Swinkels, Directievoorzitter Bavaria, Lean&Green Ambassadeur Fred Hooft, en programmamanager Lean&Green Harsha Dijk.

Fred Hooft treedt op persoonlijke titel toe als Ambassadeur van het Lean&Green netwerk van Connekt vanwege zijn bijzondere inspanningen voor duurzame logistiek. Als Ambassadeur wil hij zich inzetten voor het inspireren en enthousiasmeren van meer partijen voor Lean&Green, in het bijzonder voor meer ketensamenwerking en synchromodaliteit. “Het grote voordeel van Lean&Green is dat je heel veel andere partijen ontmoet die allemaal hetzelfde doel nastreven: meer efficiency en een duurzame supply chain. De grotere partijen kunnen binnen het netwerk het voortouw nemen, kleinere partijen kunnen gemakkelijker aanhaken bij initiatieven, en gezamenlijk komen de innovaties veel sneller tot stand. Daar zet ik me graag voor in als Ambassadeur.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer