Ga naar hoofdinhoud

Albers Transport krijgt Keurmerk Transport & Logistiek

Albers Transport uit Doesburg heeft het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Na een intensief traject ontving Eddy Berentsen het keurmerk uit handen van Albert Kort van Transport en Logistiek Nederland (TLN).

KTL_AlbersDoesburg
Van links naar rechts: Marc Albers, Niek Lammertink en Eddy Berentsen van Albers Transport

Transportbedrijf Albers heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Het bedrijf heeft blijvend geïnvesteerd in mens, materieel en de relatie met opdrachtgevers. Een van de projecten die nu succesvol is afgerond, is het behalen van het Keurmerk Transport & Logistiek. Albers Transport heeft zich gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen voor de weg- en waterbouw. Het bedrijf rijdt met meer dan 35 eigen eenheden, aangevuld met de nodige charters, ieder voorzien van dezelfde uitrusting. Dit laatste maakt het mogelijk om, ongeacht welke eenheid ingezet wordt, op elk gewenst moment flexibel te kunnen opereren binnen het netwerk. Het wagenpark bestaat voor 60 procent uit wagens met Euro 5 norm, en 40 procent heeft Euro 6. Dankzij het grote aantal eenheden met een Euro 6 norm reikt het netwerk van Albers Transport tot diep in de stedelijke gebieden. Bij Albers Transport zijn 40 medewerkers in dienst. Dankzij geavanceerde boordcomputers kan Albers Transport exact en real-time zien waar de vrachtwagens zich bevinden en met welk aflevertijdstip rekening gehouden mag worden. Korte lijnen, daar draait het bij Albert Transport om. Binnen Albers Transport zijn uitsluitend drie mensen verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en met de chauffeurs.

Keurmerk

Albers Transport is erg verheugd met het behalen van het Keurmerk. Volgens het transportbedrijf heeft het behalen ervan opgeleverd dat de bedrijfsprocessen zijn beschreven en nu vastliggen. Dat draagt er aan bij dat de positie richting opdrachtgever wordt versterkt, aldus Albers Transport. Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer