Albert Keijzer Transport is 100 jaar! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Albert Keijzer Transport is 100 jaar!

Op 26 november 2020, viert Albert Keijzer officieel haar 100-jarig bestaan. Een mijlpaal die het bedrijf natuurlijk het liefste gevierd zou hebben met familie, vrienden, personeelsleden en zakelijke relaties. Maar door alle maatregelen rond het coronavirus is besloten dit uit te stellen tot het moment dat dit weer mogelijk is. 

Om dit heugelijke moment toch te kunnen delen is de verjaardag op een unieke manier vastgelegd. Niet alleen op film, maar ook in een boek. Een boek waar familie, (oud) medewerkers, leveranciers en ook klanten aan hebben meegewerkt. Op 26 november is de homepage van albertkeijzer.nl het ontmoetingspunt voor iedereen die op afstand het 100-jarigbestaan van het bedrijf wil delen.

Het management wil, in deze tijd dat het onmogelijk is haar 100-jarig bestaan persoonlijk met familie, personeel en zakelijke relaties te vieren niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom worden binnenkort alle personeelsleden en goede relaties op een bijzondere manier, op gepaste afstand, persoonlijk bedankt.

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan heeft Albert Keijzer een bankrekening geopend om geld in te zamelen voor het goede doel Anna’s Huis. Als bedrijven felicitaties liever besteden aan een goed doel, dan kan er een bijdrage op NL81RABO 0361 3401 84 gestort worden. De jubilaris, die al lange tijd betrokken is bij dit project, zal uiteraard uit naam van al haar relaties dit bedrag verdubbelen. Via de blog ‘de toekomst van ons verleden’ zal de donatie officieel worden overhandigd.

De eerste 75 jaar van het bestaan van het bedrijf zijn onder de bezielende leiding van Co Keijzer vastgelegd in het jubileumboek ‘vervoeren is vooruitzien’. Een naslagwerk dat precies beschrijft wat het familiebedrijf allemaal heeft meegemaakt. Dit boek krijgt nu een vervolg. De afgelopen maanden hebben er tientallen interviews plaatsgevonden met (oud) werknemers, klanten en leveranciers. Dit leverde een kleurrijk pallet op met verhalen en anekdotes waar oprichter Albert Keijzer en zijn zoon Co als een rode draad in verweven zijn. Maar ook de ontwikkelingen van de afgelopen 25 jaar en de wijze waarop het bedrijf zich heeft voorbereid op de komende 25 jaar zijn in het boek vereeuwigd.

Albert Keijzer heeft zich ontwikkeld tot specialist in tank- en bulktransport van hoogwaardige voedingsmiddelen. Het transport van hoogwaardige voedingsmiddelen vraagt om maatwerk, wat niet alleen is terug te zien in de transportmiddelen, maar ook in de deskundigheid van de chauffeurs, planning en organisatiestructuur. Als antwoord op de groei die het bedrijf nog steeds doormaakt, wordt er begin 2021 gestart met de bouw van een nieuw kantoorpand aan de Albert Keijzerstraat in Zaandam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer