ALC warehousing overgenomen door investeerder Globitas • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ALC warehousing overgenomen door investeerder Globitas

ALC warehousing uit Alphen aan den Rijn is overgenomen door investeringsmaatschappij Globitas. Aan de hand van Globitas wil de full-service logistiek dienstverlener het bedrijf de komende jaren verder uitbouwen.

ALC warehousing is in handen gekomen van investeerder Globitas. De overname moet het bedrijf verder laten groeien. Het is de zoveelste overname dit jaar in de sector.

ALC warehousing is een full-service logistieke dienstverlener op het gebied van goederenopslag, transport, distributie en voorraadbeheer. Verder verzorgt het bedrijf de afhandeling van douanevergunningen. ALC warehousing heeft 27 medewerkers in dienst. Het klantenbestand bestaat uit grote internationale bedrijven wereldwijd, van Zuid-Afrika tot Zweden en China tot Amerika.

Ambities ALC

Het warehouse heeft een opslagcapaciteit van 25.000 m2 en voldoet aan alle veiligheidseisen met een TAPA-A FSR certificaat. CEO Peter van Noordennen is zeer optimistisch over de toekomst met Globitas als nieuwe aandeelhouder: “Met de extra kennis, kunde en hands-on mentaliteit die Globitas met zich meebrengt, kunnen we een koers realiseren om nog sneller onze ambitieuze doelen te bereiken. De komende jaren bouwen wij ons bedrijf verder uit als hoogwaardige partner voor onze klanten in binnen- en buitenland.”

Gijs van Dam, partner bij Globitas: “De logistieke markt ontwikkelt zich sterk en wij zien een veelbelovende toekomst waarin ALC zich verder bewijst als betrouwbare logistieke partner in high-security supply chains. Door de dienstverlening uit te breiden en met nieuwe verdienmodellen te komen, kunnen wij nog meer waarde leveren aan klanten.”

Marktlink, begeleidde de aandeelhouders van ALC warehousing bij de deal.

Bron: Warehousetotaal.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer