Ga naar hoofdinhoud

B. Ter Riele Transporten in Greenport Logistics

B. Ter Riele Transporten uit Wilp maakt met ingang van 1 augustus 2015 ook deel uit van Greenport Logistics. Dat besluit is het resultaat van een geslaagde pilot, die drie maanden heeft geduurd. Met de toetreding van B. Ter Riele Transporten vergroot Greenport Logistics de dekkingsgraad in Nederland aanzienlijk.

B. Ter RieleDe geslaagde pilot heeft de toegevoegde waarde van B. Ter Riele Transporten in Oost-Nederland duidelijk aangetoond. Greenport Logistics en B. Ter Riele Transporten hebben daarom besloten tot een formele samenwerking. De uitbreiding biedt alle deelnemers van Greenport Logistics belangrijke voordelen. Dankzij deze uitbreiding is het logistieke netwerk voor collectie- en distributielogistiek verder verbreed. Daarnaast maakt de toetreding van B. Ter Riele Transporten het mogelijk om de strategisch belangrijke tuinbouwregio’s beter te bedienen. De uitbreiding levert grote efficiencyvoordelen op voor het netwerk omdat vervoersstromen beter kunnen worden gebundeld.

Eigenaar Bennie ter Riele van B. Ter Riele Transporten is zeer gelukkig met de toetreding van zijn bedrijf tot Greenport Logistics. “Dankzij deze strategische samenwerking kunnen wij de dekkingsgraad voor onze klanten in de sierteeltsector optimaliseren en onze dienstverlening en service nog verder verbeteren. Sierteeltproducten kunnen efficiënter vervoerd worden van en naar Oost-Nederland en in het Duitse grensgebied.”

Greenport Logistics telt met de komst van B. Ter Riele Transporten in totaal negen logistieke dienstverleners. Naast B. Ter Riele Transporten zijn dat De Winter Logistics, Mercuur Smart Logistics, M. van der Helm Logistics, Kuiper Transport, Van der Slot Transport, Transpa Emmen, Schiffer GmbH en Greenport Logistics GmbH.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer