Ga naar hoofdinhoud

Baks Logistiek neemt De Transportbrug over

Baks Logistiek uit Borculo neemt De Transportbrug uit Nijkerk over. De overname bevat alle activiteiten inclusief truckwash opererend onder de naam De Cleanbrug.

Baks Logistiek is actief in vloeibare bulk logistiek, met focus op drie nichemarkten: food, feed en renewables. De Transportbrug is actief in deze laatste twee segmenten. Hiermee sluiten de activiteiten van beide organisaties naadloos op elkaar aan en wordt de marktpositie verstevigd. De vestiging in Nijkerk ligt centraal in het land wat het geografisch gezien ideaal maakt. Met de overname blijft werkgelegenheid gegarandeerd voor zowel Baks Logistiek als De Transportbrug.

“Voor Baks is de overname van De Transportbrug een belangrijke stap in de uitbreiding en intensivering van onze activiteiten”, aldus Frank Jansen, CEO Baks Groep. “Met deze overname creëren we een breder en toekomstbestendig fundament, waarin zaken als duurzaamheid en digitalisering steeds belangrijker worden. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van onze organisatie. Deze acquisitie past in de groeiambitie van de onderneming, zodat wij onze klanten een nog betere dienstverlening kunnen aanbieden.”

Erik en Marein van de Brug, directie van De Transportbrug: “Om de opwaartse trend van de onderneming verder gestalte te geven en de continuïteit van ons bedrijf te verstevigen, zijn wij op zoek gegaan naar een strategische partner. Deze hebben we gevonden in Baks Logistiek. Voor De Transportbrug opent de overname een aanzienlijk groeipotentieel binnen een internationaal familiebedrijf met een uitstekend vooruitzicht voor onze medewerkers en klanten.”

De broers Erik en Marein van de Brug zullen verbonden blijven aan de organisatie en hun taken voor De Transportbrug en De Cleanbrug vanuit vestiging Nijkerk blijven continueren.

De Transportbrug en De Cleanbrug zijn beiden gevestigd te Nijkerk. De bedrijfsactiviteiten van de onderneming bestaan uit tanktransport van vloeistoffen binnen Europa. De onderneming vervoert producten bestemd voor feed, oleo en de technische industrie. Het wagenpark bestaat uit 30 trucks en 50 tankopleggers en telt ruim 40 werknemers. De Cleanbrug is een truckwash voor vrachtwagens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer